Eremoord

Eremoord

10
Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Traditiegetrouw brengt commissaris Sten Wall twee weken vakantie door op het Deense eiland Bornholm. Wall verheugt zich op zijn wandeltochten, de detectiveromans die hij als leesvoer heeft meegenomen en vooral op het eten en drinken. Eindelijk rust?

Vergeet het maar. Al op de eerste dag wordt Walls vervanger Jan Carlsson geconfronteerd met de moord op officier van justitie Bill Elfvegren. Van de dader geen spoor, maar Carlsson verdenkt ene Daniel Karr. Tien jaar geleden is deze drugskoerier achter door toedoen van Elfvegren achter de tralies beland. Als Carlssons theorie opgaat, loopt ook Wall gevaar: ook die was destijds betrokken bij de veroordeling van Karr. Carlsson maakt zich des te meer zorgen om zijn chef omdat een 'familielid' van Wall geinformeerd heeft naar zijn vakantieadres. Terwijl Wall, voorzover bekend, helemaal geen familie heeft.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Hedersmord
Serie
Sten Wall (9)
Vertaald door
E. van der Heijden , W. Jongeneel
Uitgeverij
Uitgeverij De Geus B.V.
Laatste editie
19 mei 2003
ISBN
9789044501698
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: Tom de Roode-115 1 like
Originele indeling. Per hoofdstuk worden de handelingen van de hoofdrolvertolkers belicht en vormen zo de raakvlakken tussen de betrokkenen. Tevens wordt de lezer wel erg nieuwsgierig naar het prachtige deense eiland Bornholm waar in hoofdzaak het verhaal speelt.

door: Ellen Smid-3758 1 like
Een vlotgeschreven, maar toch wel wat voorspelbare detective. Gewoon een prima rechttoe-rechtaan boek voor op vakantie.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook