FANTASTISCHE FEESTEN

0

"In Fantastische feesten laat Alison Price zien hoe eenvoudig het organiseren van een perfect feest kan zijn én dat u er zelf van kunt meegenieten.
Het geven van een succesvol feest voor vrienden, familie of collega's kan veel plezier en voldoening opleveren. De meeste gastheren of -vrouwen kennen echter maar al te goed de paniek van het laatste moment of de beperkte tijd die zij voor hun gasten kunnen vrijmaken, omdat zij het hele feest in de keuken staan. Voorbereiding is het sleutelwoord. Daarom leidt Alison Price u, op een begrijpelijke en eenvoudige manier, door elk stadium: van de beslissing over een thema, het opstellen van de gastenlijst, het kiezen van een locatie en het sturen van uitnodigingen tot het regelen van iemand die de volgende dag de rommel opruimt! Wat ook het budget en de omvang van het feest mogen zijn, in dit boek vindt u succesvolle strategieën en ontelbare controlelijstjes van alles wat wanneer gedaan moet worden. Daarnaast geeft Alison ook heel wat tips in verband met feestmenu's en -gerechten, van diners en buffetten tot barbecues en brunches. Bij elk recept wordt verteld wat er vooraf gedaan moet worden en hoe het aan te passen is aan grote hoeveelheden en vegetarische gasten.
Met het millennium in zicht is het meer dan ooit tijd om te feesten. Met dit boek zou dit ook in het jaar 2000 geen probleem mogen zijn!"
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
12 oktober 1999
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020938296

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic