Fatale Lente

0

De verkiezingen voor de Tweede Kamer verschillen van alle voorgaande edities: minder dan de helft van de Nederlandse kiezers brengt zijn of haar stem uit, terwijl van de achttien deelnemende partijen er maar liefst zestien met een of meer zetels in de Tweede Kamer komen. Historisch gezien een ongekende versplintering.
Na drie maanden vruchteloos onderhandelen is er dan ook nog altijd geen zicht op een nieuw kabinet. Als er stemmen op gaan voor het uitschrijven van nieuwe verkiezingen, zoekt de politiek de oplossing in een buiten parlementair zakenkabinet dat het land maximaal drie jaar moet gaan regeren, waarna via nieuwe verkiezingen teruggekeerd kan worden naar het parlementaire systeem.
De gebeurtenissen die op deze beslissing volgen, brengen Nederland aan de rand van de afgrond. Onderzoeksjournalist Stan Vervoort vermoedt een politiek complot en begint een speurtocht die vierhonderd pagina's spanning oplevert.

Han Albers (Gennep, 1943) vervulde nationale en internationale marketingfuncties. Als schrijver heeft hij een aantal bundels met columns en het jubileumboek â 75 Jaar PAGEâ op zijn naam staan. â Fatale Lenteâ is zijn eerste thriller.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
405
Laatste editie
25 november 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402123586

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,50
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic