Foodless

0

'Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -tolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel.
Maar is allergievrij eten ook lékker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie? Sla dit boek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht.
Enjoy FOODLESS en eet smakelijk.

Liefs,
Carlijn

Carlijn Bröring (1986) is diëtist in opleiding en ervaringsdeskundige als het aankomt op leven met twee voedselintoleranties. Met haar populaire voedingsblog Foodless won zij vorig jaar van 10.000 deelnemers de Freelancer of the Year-award. Zij stond eerder in Margriet en Allerhande.

'Ik heb Carlijn de prijs uitgereikt voor Freelancer of the Year. Ze is een vrouw met een onwaarschijnlijke energie, die belangrijk werk verricht op het gebied van voedselallergie. (...) Ik kan me voorstellen dat zij ver gaat komen.' Mark Rutte

'Carlijn levert een belangrijke bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij.' René Frijters, oprichter van ZZP-bank KNAB en juryvoorzitter Freelancer of the Year-award
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
29 september 2016
Uitgeverij
Bert Bakker
ISBN
9789035144217

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic