Ga lekker zelf in je kracht staan

5

Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Is het nou wel zo goed om te durven dromen? Werken zelfsturende teams? Moeten de neuzen eigenlijk wel dezelfde kant op? En is succes écht een keuze?

Kantoorexpert Japke-d. Bouma spreekt heldere taal: stop met al die vage managementmodes! Ze rekent af met de ergste en hardnekkigste trends en laat zien hoe het óók kan op kantoor.

Vroeger was de klant nog gewoon koning. Tegenwoordig ‘staat hij centraal’ of erger nog: wordt hij ‘centraal gezet’. Ik weet niet waar dat is misgegaan en wie ermee begonnen is; ik weet wel dat het behoorlijk druk geworden is op Centraal. Want niet alleen de klant staat daar tegenwoordig, ook ‘de leerling’, ‘de burger’, ‘de docent’, ‘het kind’, ‘de verbinding’ en dan was er nog dat seminar waar laatst ‘uw uitdaging’ centraal stond. Wat een gedoe. Want er staat nooit bij hoe je al die dingen en mensen centraal krijgt, of het daar dan niet te druk wordt en over welk centrum we het dan hebben.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
05 oktober 2017
Uitgeverij
Thomas Rap
ISBN
9789400406940 , 9789400404052

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €6,49 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Herkenbaar

door: Floris 2 likes
Wat een geweldig herkenbaar boekje. Als je er op let, zet je werk - en omgeving - vol met dit soort (vaak) nietszeggende taal. Ik betrap me erop mijn manager nu minder serieus te nemen. Al met al is het, zoals met dit soort boekjes, wel veel hetzelfde. Maar ik raad 'm zeker aan!