Geesten in huis

3

Justien is gek op computers. Maar die liefde beperkt zich niet tot haar eigen toestel. Ze zou immers dolgraag kunnen inbreken in de computers van anderen. Neuzen in de computer van de school of in die van haar leerkrachten lijkt haar gewoon het einde. Als ze op een dag via internet met de hacker hoLLyGHost in contact komt, wordt haar droom werkelijkheid.
Kort daarna verhuist Justien met haar ouders naar een afgelegen woning op het platteland. Ze gaat er zo op in haar hobby dat ze niet merkt dat er met het nieuwe huis iets heel erg mis is. Op haar beurt krijgt Justien ongewenst bezoek. Ze komt in een ware nachtmerrie terecht…
Patrick Lagrou: ‘Dit is het eerste boek waar ik zelf tijdens het schrijven regelmatig kippenvel bij kreeg! LEES DIT BOEK NIET net voor je naar bed gaat!’
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
31 oktober 2005
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044801545

Lezersrecensies (1)

geesten en hackers

door: hugo van der wildt 1 like
Dit zijn de twee verhaallijnen. Spannend tot het einde en lekker griezelen. Op het einde komen deze twee verhaallijnen samen en komen we meer te weten. Een aanrader.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic