Advertentie
Genadeloos

Cel 5 - Genadeloos

39
Gelezen 54 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 26 Favoriet 3 Recensies 4
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Maandag. Kyoto Purwanti, een alleenstaande moeder, wordt na haar werkdag opgebeld door de klassenleraar van haar dochter.
Sharee is de hele dag niet op school geweest. Verontrustend wordt het als Kyoto de ouders van Sharees hartsvriendin Lisa De Backere opbelt. Niemand van de familie De Backere heeft Sharee het afgelopen weekend gezien of gehoord. De onrustwekkende verdwijning wordt een regelrechte nachtmerrie als de ervaren speurders van Cel 5 de rugzak van Sharee vinden op een plaats waar ze helemaal niet hoefde te zijn. Sharees moeder is gebroken. Maar spreekt zij wel de waarheid? En wie is de vader van het meisje?
Genadeloos is het verbijsterende relaas van een hopeloze zoektocht, waarbij elk laagje aarde dat wordt weggeschraapt meer smeerlapperij aan de oppervlakte brengt. Tot en met de wortels van het ultieme kwaad.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Cel 5 (4)
Uitgeverij
Manteau thriller
Laatste editie
27 februari 2013
ISBN
9789022328491 , 9789460413292
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Hebban recensie

Een heerlijke thriller

door Mads Bruynesteyn op 14-03-2013

Cel 5 is weer terug in de boeken van de Vlaamse auteur Luc Deflo! Het speciale (vijfkoppige) team van de Belgische politie dat als taak heeft verdwenen kinderen op te sporen, verscheen voor het laatst in Spoorloos, dat zes jaar geleden uitkwam. Hoewel enige voorkennis niet verkeerd is, kan je ook zonder de voorgaande drie delen gelezen te hebben dit vierde deel in de reeks oppakken. Er worden in ...


Lezersrecensies (3)

Genadeloos

door: Brigitte Vens 1 like
Wederom bewijst Deflo dat hij een van de betere Vlaamse schrijvers is. Spannende thriller, Wederom erg genoten.

door: Juppe Smets 1 like
Topklasse !

door: Anja Vercruysse 1 like
In Genadeloos gaat het team van Cel 5 op zoek naar de verdwenen Sharee. Het wordt een zoektocht die beetje bij beetje heel wat geheimen blootlegt.
Het boek leest heel vlot en heeft een verrassende ontknoping. Opnieuw bewijst Deflo dat hij een van de betere Vlaamse schrijvers is!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook