Groen en smakelijk Zuid-Nederland en Vlaanderen

0

Groen en smakelijk: een inspiratiegids voor duurzame locaties & activiteiten. Wie houdt van mooie plekken waar je de lekkerste streekproducten kunt kopen en oogsten, zal blij worden van deze bezoekgids. Beschrijft meer dan 200 duurzame locaties en -activiteiten in Zuid-Nederland en Vlaanderen, van stadsboerderij tot buurtmoestuin en van foodwalk tot bloemenpluktuin.

Met aandacht voor historische plekken, oude gewassen en biodiversiteit. Een bron van inspiratie vol praktische tips voor een leuk en lekker dagje uit. Er komt ook een online gids met locaties en activiteiten. Later volgen ook Midden- en Noord-Nederland.

- Bezoek meer dan 200 duurzame & groene locaties in Zuid-Nederland en Vlaanderen
- Inspiratie voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel
- Bijzondere activiteiten, netwerken en streekprojecten

Duurzame locaties & adressen
pluktuinen, buurtmoestuinen, demonstratietuinen, eetbare tuinen, foodwalks, fruitteeltbedrijven, kruidenkwekerijen, heemtuinen, moestuinderijen, moestuinwinkels, natuurrijke tuinen, stadsboerderijen, streekproductenmarkten, wijngaarden, groente/fruit musea etc.

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter groenmoes, een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zij n met gezond voedsel. Hij publiceerde eerder de succesvolle titels Zaaiagenda en Van zaaien tot oogsten.

moestuin, dagje uit, tuinen, biologisch tuinieren, streekproducten, Limburg, Brabant. Vlaanderen, België, streekmarkten, duurzaam voedsel, eerlijk eten, biologische keuken, gezond koken
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
18 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
ISBN
9789050115735

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic