Groenten uit een Italiaanse tuin

0

De groentetuin van De Zilveren Lepel

Verse groenten van het seizoen zijn de ideale ingrediënten voor een gezonde, goedkope en verrukkelijke maaltijd - en Italianen weten heel goed hoe ze die moeten bereiden.

Groenten uit een Italiaanse tuin is met meer dan 350 authentieke en gemakkelijk te volgen recepten uit de keuken van De Zilveren Lepel het absolutestandaardwerk over groenten. Het staat vol rustieke streekgerechten, zoals aubergine parmigiana, risotto met snijbiet en inktvis, tartaar van tomaten metbasilicum, kastanjesoufflé en meiraapjes met bacon. De hoofdstukken zijn gerangschikt volgens de seizoenen en geven informatie over het kopen en klaarmaken van groenten, en over het zelf kweken van groenten en kruiden.Groenten uit een Italiaanse tuin maakt het makkelijk om het hele jaar door van verse producten te genieten en is een must voor elke groenteliefhebber.

'Groenten zijn de basis van het Italiaanse koken, en Italianen hebben een natuurlijk instinct om de gezondste en mooiste producten te selecteren uit elk seizoen.'
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
07 juli 2012
Uitgeverij
Carrera culinair
ISBN
9789048812882
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic