Harteloos

3

Als in een park het lichaam van een dakloze is gevonden en een getuige beweert dat skinheads de oude man in elkaar hebben geslagen, lijkt er geen diepgaand politieonderzoek nodig te zijn. Alleen de identiteit van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld: de taak van inspecteur Petra Delicado. Maar Petra gelooft niet in de skinheadtheorie. De honkbalknuppel bij het lichaam verklaart namelijk niet waarom de man een schotwond in zijn hoofd heeft. En de splinternieuwe laarzen lijken ook niet helemaal in het beeld van een doorsneezwerver te passen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Un Barco Cargado de Arroz
Serie
Petra Delicado & Fermín Garzón (6)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789022549957
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Verhaal zonder ziel

door Diana Wienholds op 07-12-2009

Alicia Giménez Bartlett (Almansa, 1951) woont sinds 1975 in Barcelona, waar ze aan de universiteit promoveerde in de Spaanse taal- en letterkunde. In 1997 kreeg ze de Feminino Lumen prijs voor beste Spaanse vrouwelijke auteur. Na het succes van haar eerste boeken besloot ze haar baan als lerares Spaanse literatuur op te geven en zich volledig op het schrijven te richten.
In een aantal van haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic