Heerlijk Rotterdam

,

0

Heerlijk Rotterdam geeft de favoriete culinaire adressen van de makers van De Buik van Rotterdam, dé site voor lekkerbekken in en (ver) buiten Rotterdam en winnaar van de Persprijs Rotterdam 2014.

De auteurs nemen je mee naar de beste culinaire hotspots in en buiten het centrum, van oud en vertrouwd tot verrassend en nieuw. Wie is de beste pizzabakker in Kralingen, wat zijn de beste kookwinkels van Rotterdam en waar haal je de lekkerste ambachtelijke worsten. Wat is Zeemansboter en waar in Rotterdam is dat verkrijgbaar?

Heerlijk Rotterdam geeft je dé beste adressen van restaurants, bakkers, wijnbars en alle andere speciaalzaken die onze Havenstad te bieden heeft. Per wijk, van het centrum tot Oude Westen, Provenierswijk tot Hillegersberg en Kop van Zuid: Heerlijk Rotterdam loodst je dwars door de stad en net daarbuiten.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Culinair , Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
15 juni 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431264

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Op naar Rotterdam!

door Marieke Pulles op 29-07-2015

In Heerlijk Rotterdam staan de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam. De Buik van Rotterdam is een website met restaurants, winkels, festivals en markten in Rotterdam, eigenlijk een beetje als dit boekje Heerlijk Rotterdam.
Net als Heerlijk Amsterdam is de stad opgedeeld om het overzichtelijker te maken. In de inleiding wordt je al enthousiast gemaakt voor...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic