Heldenlevens

3

Artikelen 1
Niemand in Nederland kan zo gepassioneerd verhalen over de gloriejaren van het wielrennen als Martin Ros, zelf ooit winnaar van de Ronde van Uithoorn.
In zijn tijdloze sportklassieker 'Heldenlevens' komen de mythische renners uit zijn jonge jaren weer tot leven. Fausto Coppi natuurlijk, de ongenaakbare Italiaanse maestro met wie het zo tragisch afliep. Zijn diepgelovige rivaal Gino Bartali. Jacques Anquetil, de man van staal. De legendarische Bossche Reus Gerrit Schulte. Het verschijnsel Eddy Merckx. Jean Robic, het fenomeen uit Bretagne en vele andere grote renners uit de romantische jaren van het wielrennen. Op gepassioneerde wijze brengt Ros ze bij elkaar in een hartstochtelijk boek waarin de geur van massageolie, zweet en champagne vanaf de eerste bladzijde opstijgt.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
05 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij de Buitenspelers
ISBN
9789067971188 , 9789067970648


Artikelen over Heldenlevens

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Zijn grote wielerhard was eindelijk gesatureerd

door: Simon de Fietser 1 like

Ik las "Heldenlevens" van Martin Ros. Uitgebracht als "Sportklassieker" in mei 2015. In het colofon staat keurig dat de tekst van dit boek al eerder verscheen in eerdere boeken van Martin Ros, uitgegeven door Agathon in 1987. Nu had ik zelf al het boek "Wielerhelden", uitgegeven door Het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic