Het einde van onschuld

28

Tiara King is een doorgewinterde brigadier die zich in een zaak vastbijt als geen ander. Ze leidt de 'Delicten tegen Kinderen'-taskforce. Met haar bijtende sarcasme en droge opmerkingen probeert zij op haar eigen manier de horror waar ze dagelijks mee geconfronteerd wordt te verwerken.

Dit keer krijgt ze een zware zaak op haar bord. Dankzij het wakende oog van hackerscollectief SHADOW belandt een dossier over een nieuwe vorm van mensenhandel op haar bureau. Een race tegen de klok start. King en haar team stuiten op een huiveringwekkend netwerk van perverse activiteiten. Ze moet de hulp inschakelen van Interpol en de federale politie.

Een spannende klopjacht begint om de daders voor het gerecht te brengen en rechtvaardigheid voor de slachtoffers te zoeken. Maar eerst moet ze die slachtoffers ook vinden. Zal haar expertise genoeg zijn om het gestoorde netwerk op te rollen?

C. Laffet heeft zich van boekenverslinder ontpopt tot auteur. Door te schrijven reist ze naar een wereld van fantasie en verhalen en die pent ze dan ook graag neer. Ze woont in België en is de oprichter van Drafts & Stories, een platform voor beginnende schrijvers.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 januari 2018
Uitgeverij
Beefcake Publishing
ISBN
9789491144707

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (18)

Van spannend naar bloedstollend

door: Logan Goosens 1 like
Het boek begint met een heel sterke proloog die ons al een kijkje gunt in de wereld van brigadier King. Het is duidelijk dat King zich aantrekt van het lot van ‘haar’ kinderen en dat geeft het verhaal diepgang. Wat volgt is een huiveringwekkende klopjacht die je op het topje van je stoel zal...

Dat was zooooo spannend!

door: Ayla 2 likes
Wat een bloedstollend verhaal. De scenes volgen elkaar vlot op en het verhaal verveelt geen enkel moment. Heel mooi debuut.

Pakkend van begin tot einde

door: Ingrid R 1 like
Het boek begint met een proloog, waar je al heel veel te verwerken krijgt. De spannende verteltechniek van deze auteur verveelt geen moment. De hoofdpersonage vertelt vanuit het ‘ik’ perspectief en gaat heel diep. De klopjacht die volgt op een bericht van een mysterieuze hacker, is...

Veelbewogen!

door: Tamara Verhulst 1 like
IJzersterke thriller van Vlaamse schrijver C. Laffet. Het boek neemt je mee in een wereld van cybercriminaliteit en mensensmokkel. De auteur heeft zich duidelijk goed geïnformeerd en dat merk je ook in het verhaal. Goed omschreven, meeslepend en een spannend plot.

Meeslepend

door: Kelly Jansens 1 like
Ik heb geen oog dichtgedaan. Ik moest dit boek ik 1 ruk uitlezen. Dit verhaal gaat over een pervers netwerk van mensensmokkel. Heel spannend geschreven. De auteur heeft zich duidelijk verdiept in de politie procedures, zo wordt het verhaal authentieker. Zelfs het Vlaams Nederlands, wat me meestal...

Meeslepend

door: Jef Meulemans 1 like
Geen woorden voor dit verhaal. Bloedstollend, meeslepend en schokkend! Spannend van begin tot einde. Ik heb geen moment gedacht om dit boek weg te leggen. Een mooi debuut!

Bloedstollend

door: Mona 1 like
Geweldig, spannend boek! Ik kijk uit naar meer werk van deze auteur. Dit boek grijpt je van bij het begin. Een must read voor fans van dit genre!

Wat een adrenaline booster!

door: Anneke 1 like
Wat een sterk debuut van deze auteur. Het boek houdt je vast van begin tot einde. Verveelt niet. Ik was bijna teleurgesteld toen ik de laatste pagina had omgeslagen, zo goed is dit boek! Ga dit boek halen. Echt het label ‘thriller’ waard.

Wordt dit al meteen beste thriller van 2018?

door: Davy69 1 like
Superlatieven schieten te kort om dit uitstekende boek te beoordelen. Wat een prachtwerk! Qua spanning outstanding. De schrijfstijl,die echt wel vrij simplistisch is,(wat trouwens ook geregeld geldt voor de dialogen)doen hier geen afbreuk aan,noch komen deze storend over. Een bewijs te over hoe...

Fantastisch!

door: Aliya 1 like
Dit boek is heel spannend! Een van de betere boeken die ik al gelezen heb. Je krijgt waar voor je geld. Echt een aanrader! Super goed!

Thriller van de bovenste plank!

door: Tina 2 likes
Ik had nog niet van deze auteur gehoord, maar dit smaakt naar meer. Kan niet wachten op deel twee. Heel goed geschreven. Spannend vanaf de eerste pagina tot de laatste. Met spijt heb ik dit boek weggelegd en met spanning wacht ik op boek 2.

Super spannend!

door: Mila 1 like
Oh jeetje, ik viel bijna van mijn stoel, Was me dit een spannend boek! Geweldig! Ik wil meer! Het boek is van begin tot einde een nagelbijter. Ik heb me geen enkel moment verveeld. De schrijver weet de aandacht van haar lezers van bij het eerste woord te trekken.

Een absolute aanrader!

door: Reader 1 like
Dit boek sleept je mee in de duistere wereld van mensensmokkel en illustere cybernetwerken. Deze getalenteerde auteur beschikt over een vlotte pen daar ze in staat is om moeilijk verteerbare materie om te zetten in een helder, leesbare taal. Dit boek is een absolute aanrader voor 'die hard'...

Beklijvende thriller

door: Mia Vega 1 reactie 1 like
Het is al even geleden dat ik nog zo’n spannend boek heb gelezen! Ik ben heel blij dat ik dit verhaal heb ontdekt. Heel goed geschreven, vol met spanning, een thriller van eigen bodem met een geweldige plot twist. Ga dit boek halen. Je zult het je niet beklagen!

Een absolute aanrader!

door: hebban-5a7358f34b820 2 likes
Het debuut van C. Laffet is een geweldig spannend verhaal. Het boek verveelt geen enkel moment. We volgen brigadier King terwijl ze een grote zaak probeert op te lossen. Een spannende zoektocht barst los. Ik heb genoten van dit boek!

Smaakt naar meer

door: Elle L. 1 like
Goed geschreven. Spannend. Huiveringwekkend eerste deel!

Ziet er uitnodigend uit!

door: Tounsia 1 like
Ik kan niet wachten op mijn exemplaar! Die is onderweg, dus nog een beetje geduld:)) Heel getalenteerde auteur, dus ik verwacht een meeslepend verhaal...

Geweldig debuut!

door: Sandra Tali 1 like
Een echte nagelbijter! Ik zat op het puntje van mijn stoel. De auteur neemt je mee in een wervelwind van gebeurtenissen en emoties. Ik kon het boek gewoon niet wegleggen en heb het in één ruk uitgelezen! Heel sterke schrijfstijl, veel actie en spanning. In één woord, geweldig! Ik kan niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic