Het Flip-effect

0

De kerstvakantie is net begonnen als Alex op zijn fiets naar huis racet om voor het donker binnen te zijn. Als hij de volgende ochtend wakker wordt, bevindt hij zich in een onbekende kamer, in een vreemd huis, in een ander deel van het land, en het is midden juni?
Zes maanden zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en de ?gezinsleden?aan de ontbijttafel zijn volslagen vreemden voor hem. Alsof dat nog niet bizar genoeg is, herkent hij het gezicht van de jongen die hem aanstaart in de spiegel niet. Alex bestaat niet meer. Hij is Philip, Flip voor vrienden en bekenden. En zolang hij er niet achterkomt wat er gebeurd is en hoe hij terug kan keren naar zijn eigen leven, zit hij gevangen in het lichaam van een ander.

Martyn Bedford schreef eerder romans voor volwassenen, die ook in het Nederlands verschenen: Staal, Onvoltooid verleden tijd, Zwarte schaduw, Het eiland van verloren zielen en Het Houdini-meisje. Dit is zijn eerste young adult-boek.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Tjalling Bos
Laatste editie
29 september 2010
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748609
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic