Het lachje van sint

,

0

Sint valt van een ladder en verliest zijn geheugen. Hij weet niet meer wie hij is en wat men van hem verwacht. De Pietenraad beslist dat de jaarlijkse reis van Sint ondanks alles moet doorgaan. De Pieten proberen het geheugen van Sint op te frissen en camoufleren zijn raadselachtige trekjes. Soms loopt het bijna fout. Maar de kinderen merken niets. Voor de Pieten is de reis van Sint een stresserende ervaring. Wat zijn ze opgelucht als ze weer veilig in Spanje aankomen. Daar wacht hen een grote verrassing… 3de druk. Grappig leesboek over Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.
Lestip: bij het boek hoort een taalproject dat bestaat uit een beknopte handleiding voor de leerkracht en 25 kopieerwerkbladen voor verwerking in de klas. Enkele activiteiten op de werkbladen zijn: begrijpend lezen, luisteren, spelling, stellen, taalspel,... Hierbij vindt u zes werkbladen uit het taalproject en de bijhorende handleiding. Niveau AVI 8
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
01 oktober 2000
Uitgeverij
Uitgeverij De Eenhoorn
ISBN
9789058380159
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic