Het Scandinavisch kookboek

0

Scandinavië beslaat misschien maar een klein deel van de wereld, maar op het gebied van eten en lifestyle heeft het heel wat te bieden. In dit schitterende boek introduceert Trina Hahnemann een lichte en moderne versie van de Scandinavische huiselijke keuken die goed past bij de behoefte aan eenvoudige, gezonde voeding.
Het Scandinavisch kookboek biedt een overvloed aan gerechten met vis, schaal- en schelpdieren, voedzaam brood, verse salades, stevig gebraad en stoofpotten maar ook duidelijke instructies om het wereldberoemde Deense gebak en boterkoekjes te maken. Trina gebruikt daarvoor alom verkrijgbare ingrediënten - zalm, kip, wortelgroenten, appels, zomerfruit – maar introduceert ook nieuwe smaken die u graag aan uw boodschappenlijst zult willen toevoegen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor de gezinsmaaltijd, om gasten te ontvangen of om herinneringen aan een vakantie in Scandinavië op te halen, de recepten zullen u zeker inspireren.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
17 september 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562592

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic