Het staal bedrog

0

Het Staal Bedrog is een messcherpe thriller over de financiële wereld die laat zien wat er gebeurd als de geldhonger toeslaat.
Willem, een Nederlander wonend in Manhattan, is de oprichter en partner van zijn succesvolle private equity firma Tri-mound. Zijn luxe leven komt in gevaar als hij ontdekt dat zijn gewetenloze partners betrokken zijn bij duistere praktijken die dreigen alles wat hij heeft opgebouwd te vernietigen.
Met toenemend gevaar voor eigen leven moet Willem zijn weg vinden door een complex web van bedrog en geheime Zwitserse bankrekeningen, terwijl ook zijn eigen waarden en normen worden getest als nooit tevoren. Bijgestaan door zijn vader, die hem onverwacht bezoekt vanuit Amsterdam om zijn eigen problemen te delen met zijn zoon, en de slimme en aantrekkelijke Sophia, een MIT-ingenieur die vecht om haar bedrijf te redden, moet hij alles geven om terug te krijgen wat van hem is. Heeft hij het in zich om te doen wat nodig is?
Zich afspelend in weelderige locaties zoals de Hamptons, New York, Amsterdam, St. Barth en Zürich, beschrijft Het Staal Bedrog de morele verzieking die heerst in dit tijdperk van financiële excessen.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
387
Laatste editie
12 mei 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402131864
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic