Het Wijnlogboek

0

Lekker wijntje, denk je bij jezelf als je de lege fles op het aanrecht zet. Een paar weken later bedenk je plotseling dat je er best weer een glas van zou lusten, maar je bent vergeten welke wijn het was!

Je hebt de fles al naar de glasbak gebracht en zelfs als je staat te piekeren voor de volle rekken van de slijter, weet je nog niet welke het was. Het Wijnlogboek biedt uitkomst. Door elke keer op te schrijven welke wijn je hebt gedronken en hoe deze beviel, leg je een handig naslagwerk aan. Voortaan weet je precies welke wijn je wel, en welke wijn je niet meer moet kopen.

Profiteer van alle praktische tips die je verspreid door het logboek kunt vinden. En blijf schrijven; gebruik het Wijnlogboek om nog meer van wijn te genieten!

Het Wijnlogboek is een handig en toegankelijk boek van schrijver en wijnliefhebber Ben Schoonebeek dat geschikt is voor de brede doelgroep van niet-deskundige wijnliefhebbers. Het Wijnlogboek maakt deel uit van de serie Haystack Logboeken die wordt gekenmerkt door thema's die zich lenen voor een actieve betrokkenheid van de lezer, en een eigentijdse vormgeving met veel illustraties.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
16 november 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Haystack
ISBN
9789077881125
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic