Hij is van mij

4

De bodyguards van Olivia Edwards' beveiligingsbureau zijn bekwaam, moedig en allemaal vrouw, wat zo zijn eigen voordelen heeft. Als blijkt dat de populaire psychiater en radioberoemdheid Wade Savage een stalker heeft, huurt zijn vader hen in om zijn zoon te beschermen zonder dat hij Wade ervan afweet.
In tegenstelling tot Wade zelf, merkt de stalker de vrouwen meteen op en gaat genadeloos de strijd aan. Als waarschuwing ontvoert en mishandelt ze een van de bodyguards, die de volgende morgen op leven na dood wordt teruggevonden met een briefje op haar lichaam: 'Bied je excuses aan. Hij is van mij.'
Olivia's moed wordt getest als de stalker niet alleen meer onschuldige cadeautjes achterlaat, maar nu ook de mensen om Wade heen bedreigt.

Opgepast: Lynette Easons boeken zijn zo razend spannend dat je doorleest tot diep in de nacht. Hij is van mij is het eerste deel in de serie 'Elitebodyguards'.

Verschenen in
Serie
Elitebodyguards (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
31 mei 2016
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029725095 , 9789029725101
Bestel dit boek vanaf  €22,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Elite Bodyguards

door: Clas 1 like
De "Elite Bodyguards" zijn vrouwelijk, goed getraind, hebben hart voor de zaak en doen er alles aan om de burger te beschermen. In dit geval slaat er een stalker toe, de gestalkte is een bekendheid van de radio en bovendien een goed psycholoog. Olivia en haar collega's doen hun best om Wade en zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic