Hoogverraad

Hoogverraad

10
Gelezen 10 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Hoogverraad is een keiharde militaire thriller, geschreven door een voormalig lid van de 82nd Airborne Division. Gebaseerd op de werkelijkheid.

Mason Kane was een loyale soldaat en trots om lid te zijn van de clandestiene elite-eenheid Anvil Program: een groep black-ops-commando's die vanuit de schaduw opereren. Geen missie is te moeilijk of te gevaarlijk voor deze doorgewinterde strijders. Er is geen plek op de wereld waar ze niet met chirurgische precisie en zonder een spoor na te laten, dood en verderf kunnen zaaien onder terroristen. Maar de dag dat Kanes commandant een onschuldige Afghaanse familie liet vermoorden - als onderdeel van een verknipt plan om de bemoeienis van de VS in het Midden-Oosten te verlengen - keerde hij hun de rug toe.

Door dit misdadige bevel te weigeren wordt Kane het doelwit van zijn voormalige team en heeft hij geen enkele andere keuze dan te vluchten. Plotseling moet hij zich zien te redden tegen de best getrainde soldaten ter wereld. Vertrouwend op zijn unieke survival skills en de hulp van geheim agente Renee Hart, moet Kane zijn belangrijkste missie tot nu toe volbrengen: de samenzwering aan het licht brengen.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Search & Destroy (1)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
15 juli 2016
ISBN
9789045211961 , 9789045208077
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Door lezers

Thriller Club / Thrillers juli 2016
03 juli 2016 10 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Dick Van der Veen Hebban Recensent

Wentelt zich in bloed

door Dick Van der Veen op 19-10-2016

Een zekere Mason Kane maakt zich los van een Amerikaanse elite-eenheid die dood en verderf zaait onder terroristen. Niet omdat hij enige scrupule heeft ten aanzien van de doelgroep. Integendeel. Hij weigert echter af te dalen naar het niveau van deze criminelen door zijn commandant te volgen in een opdracht om een volkomen onschuldige Afghaanse familie uit te roeien, zuiver en alleen om de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook