Ik ben Radar

9

Artikelen 2 Spots 1

New Jersey, 1975. Uitgerekend tijdens een stroomuitval wordt Radar geboren. Als er weer licht is, schrikken de ouders, want Radar ziet er anders uit dan verwacht. Meteen begint een avontuurlijke ontdekkingstocht naar de herkomst en de 'genezing' van Radar. De ouders reizen naar Noorwegen om aan een gewaagd experiment deel te nemen. Daar leren ze een groep poppenspelers kennen die in de brandhaarden van de wereld indrukwekkende optredens verzorgt.

Rasverteller Larsen neemt je mee naar twee broers in Bosnië, naar de magie van een afgelegen rubberplantage in Cambodja en naar een containerschip op weg naar Congo met honderden mechanische vogels. Alle avonturen staan met elkaar in verband en Larsen weet je tot aan de grande finale in zijn ban te houden.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
640
Laatste editie
27 januari 2016
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046819753 , 9789046819760


Artikelen over Ik ben Radar

Hebban Sterrenparade (12)
10 april 2016 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Smakelijk lezen / Ik ben Radar – Reif Larsen
16 augustus 2016 1 reactie
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 32,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 32,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

een dapper en ambitieus project

door: Sigried 1 like
Dit boek is een dapper en ambitieus project dat uiteindelijk meer leest als een experiment dan als een roman. Enerzijds overtreft het mijn verwachtingen, anderzijds is het te chaotisch om me waanzinnig enthousiast te maken. Ik wil graag e-booklezers aanraden om dit boek, ondanks de 650 pagina’s,...

vrijblijvende verhaaltjes

door: Heidi 1 like
Reif Larsen is met Ik ben Radar aan zijn tweede roman toe. Zijn eerste, De verzamelde werken van T.S. Spivet verscheen in 2009 en is verfilmd. Ik ben Radar is een serieus dik boek ook al zou je het niet zeggen. Schijn bedriegt, de bladen zijn gewoon dun, wat je echter niet merkt tijdens het lezen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic