Il menu

0

De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri?
Il menù biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt

'Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.' Johannes van Dam

Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Italië. Hij schreef het boek De smaak van Italië en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
207
Laatste editie
12 mei 2004
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
ISBN
9789057593550
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic