Inmaken

0

Lindy Wildsmith presenteert een inspirerende verzameling recepten voor jam, gelei, marmelade, tafelzuur en likeur die u kunt maken op warme dagen in de nazomer en de herfst. Uw familie zal alles vast heerlijk vinden en als u iets overhoudt, kunt u dat cadeau doen aan vrienden.
Jam, gelei en marmelade vindt iedereen lekker. Probeer eens rodevruchtengelei, verschillende marmelades, confituur van gedroogde abrikozen, rabarber-gemberjam of, voor bij vleesgerechten, een fantastische zelfgemaakte cranberryrelish.
In het hoofdstuk Ingemaakt fruit staan heerlijke recepten voor rijpe zomervruchten, zoals perziken op brandewijn met steranijs en zomervruchten op grappa.
U kunt uw eigen Likeur maken om taarten en toetjes mee op smaak te brengen en om als digestief te drinken met koffie. Kies uit favorieten als Italiaanse limoncello en gember-jeneverbeslikeur.
Tafelzuur en chutney smaken uitstekend bij vleeswaren en kaas en op brood. Probeer eens zoete watermeloen uit Williamsburg, groentelaagjes in het zuur of omals appelchutney.
Geniet van de ouderwetse smaken van deze recepten en laat de zomer het hele jaar duren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
06 oktober 2007
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059206885

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic