Jeugddetective Dubbel gebruik

0

Bij een werkbezoek aan Venezuela wordt de vader van Cedric opgepakt door de regering van buurland Colombia. Samen met zijn collega’s wordt hij ervan verdacht wapens te smokkelen. Bij Cedric en de rest van het gezin slaat het nieuws in als een bom. Zij zijn overtuigd dat hun vader onschuldig is. Ook de directeur van het bedrijf dreigt door de hele zaak zijn baan kwijt te raken. Zijn dochter Patricia wil zijn reputatie zuiveren. Samen met Cedric trekt ze op onderzoek uit om de echte schuldige te ontmaskeren.

Het onderzoek verloopt moeizaam. Hun enige sporen zijn een geheimzinnige affiche uit de Eerste Wereldoorlog en een Venezolaanse film. Misschien is de arrogante hoofdinspecteur De Bender wel betrokken bij de zaak? Of is het een strategische zet van Jaecken, een onuitstaanbare slijmbal die maar wat graag de directeurszetel wil innemen? Met de hulp van inspecteur Danau slagen Cedric en Patricia erin om de stukjes van de puzzel in elkaar te schuiven.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
198
Laatste editie
13 september 2010
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059083899

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic