Jonge Sla

,

0

Een selectie van 8 jonge Vlaamse chefs, die elk 6 gastronomische meesterwerkjes voor u creëren.

Jo Bussels (Radis noir in Antwerpen), Kobe Desramault (In De wulf in Dranouter), Benoit Dewitte (Chez nous Chez vous in Zingem), Laurent Locquet (A Food Affair in Gent), Dimitry Lysens (Magis in Tongeren), Christian Baby Yumbi (Resource in Brussel), Hermes Vanliefde (Rock Fort in Brugge), het duo Kristof Begyn en Didier De Roover (Kijk Uit in Vilvoorde): acht jonge chefs uit Vlaanderen en Brussel, nauwkeurig geselecteerd en gescreend. Acht gedreven professionals die uitblinken door hun passie voor culinaire creativiteit en de blik gericht houden op de culinaire evoluties wereldwijd. Acht veelbelovende talenten met een ander parcours en een verschillende keukenstijl: de wereld en de grote chefs als voorbeeld en leermeesters, maar steeds genuanceerd geïnterpreteerd, met toevoeging van een eigen accent in een persoonlijke benadering.
Zij kregen van Stichting Kunstboek de opdracht om aan de hand van telkens drie hoofdingrediënten elk zes gastronomische meesterwerkjes uit te puren. ‘Keep it simple’ staat in deze publicatie synoniem voor 48 heerlijke, haalbare en originele gerechten waarmee je kunt uitpakken: culinair vuurwerk, echte smaakexplosies. Van traditioneel Frans geïnspireerde combinaties, over mediterrane invloeden, tot Oosterse fusion impressies.
Jonge Sla, maar dan volledig gekiemd en gekenmerkt door het karakter, de kennis en het talent van volwaardige, volgroeide kroppen van allerbeste kwaliteit.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
23 mei 2006
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058562029

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,00
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic