Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jonge Sla

Een selectie van 8 jonge Vlaamse chefs, die elk 6 gastronomische meesterwerkjes voor u creëren.

Jo Bussels (Radis noir in Antwerpen), Kobe Desramault (In De wulf in Dranouter), Benoit Dewitte (Chez nous Chez vous in Zingem), Laurent Locquet (A Food Affair in Gent), Dimitry Lysens (Magis in Tongeren), Christian Baby Yumbi (Resource in Brussel), Hermes Vanliefde (Rock Fort in Brugge), het duo Kristof Begyn en Didier De Roover (Kijk Uit in Vilvoorde): acht jonge chefs uit Vlaanderen en Brussel, nauwkeurig geselecteerd en gescreend. Acht gedreven professionals die uitblinken door hun passie voor culinaire creativiteit en de blik gericht houden op de culinaire evoluties wereldwijd. Acht veelbelovende talenten met een ander parcours en een verschillende keukenstijl: de wereld en de grote chefs als voorbeeld en leermeesters, maar steeds genuanceerd geïnterpreteerd, met toevoeging van een eigen accent in een persoonlijke benadering.
Zij kregen van Stichting Kunstboek de opdracht om aan de hand van telkens drie hoofdingrediënten elk zes gastronomische meesterwerkjes uit te puren. ‘Keep it simple’ staat in deze publicatie synoniem voor 48 heerlijke, haalbare en originele gerechten waarmee je kunt uitpakken: culinair vuurwerk, echte smaakexplosies. Van traditioneel Frans geïnspireerde combinaties, over mediterrane invloeden, tot Oosterse fusion impressies.
Jonge Sla, maar dan volledig gekiemd en gekenmerkt door het karakter, de kennis en het talent van volwaardige, volgroeide kroppen van allerbeste kwaliteit.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Jonge Sla het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Jonge Sla

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.