Kille achtervolging

7

Detective Ton McMichael heeft dienst wanneer hij te horen krijgt dat de zeer vermogende 84-jarige patriarch Pete Braga doodgeknuppeld aangetroffen wordt in zijn villa. Geen goed nieuws, zeker niet gezien het feit dat de Ierse familie McMichael en de Portugese familie Brage een gewelddadige familiegeschiedenis delen.

Tom moet de oude vete vergeten om de waarheid te achterhalen omtrent de dood van Braga. Braga's mooie huisverpleegster is hoofdverdachte, maar al snel blijken er meer connecties te zijn: Braga's miljoenenbedrijf, zijn haatdragende gezin, het katholieke bisdom, een Indiaans casino, een prostituee, een foute politieagent en natuurlijk de familie McMichael zelf.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Cold pursuit
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 maart 2004
Uitgeverij
Buuren B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056951900

Lees verder

Advertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Beslist geen kil verhaal!

door Jannelies Smit op 17-09-2004

Van (T.) Jefferson Parker zijn al een aantal boeken in het Nederlands verschenen. Voor een volledig overzicht: kijk op de site of op de site van De Boekenplank. Ook deze titel is gelukkig al vertaald, want zo kunnen des te meer mensen kennis nemen van het intelligente plot en het prachtige beheerste taalgebruik van Jefferson Parker.

Tom McMichael is niet blij als hij de moord op Pete Braga op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic