Kobuk

1

Kobuk Jorge Madera
Sarah is pas zestien jaar als haar ouders door National Geographic naar Alaska worden gestuurd om een reportage te maken van de jaarlijkse trek van de kariboes. Geheel tegen haar zin moet ze mee. Haar enige troost is haar trouwe hond Bruno, die ook mee mag. Als ze dan eindelijk in het onherbergzame gebied van Kobuk Valley aankomen, begint de reis voor haar met een vreselijk drama. Op lafhartige wijze worden haar ouders slachtoffer van een brute roofoverval. Samen met Bruno, de golden retriever, begint ze aan haar terugtocht. Maar het duurt niet lang voordat er jacht op haar wordt gemaakt.
Kobuk is een kruising tyssen een spannende avonturenroman en een thriller met veel actiescénes, maar ook met natuurbeschrijvingen en met veel gevoel en inleving geschreven. Een verhaal over 'overleven'
Jorge Madera is het pseudoniem van Jurgen Houtsma (1965). Hij is directeur/eigenaar van een keukenbedrijf in Almere en maakt met Kobuk zijn debuut.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
23 juli 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086600144
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic