Koekjes parade

0


Koekjes zijn weer helemaal in! Dit vrolijke boek bewijst dat koekjes allesbehalve saai zijn. Het biedt een uitgebreid overzicht van klassieke koekjesrecepten van alle tijden, met veel oude favorieten die ons zoete herinneringen uit onze jeugd brengen, maar ook nieuwe recepten die het hele gezin zullen verrassen.
Koekjesparade biedt 180 pagina’s lang een selectie van de meest verrukkelijke recepten, vol verschillende smaken, vormen, ontwerpen en glazuren. Jacqueline Bellefontaine is bijzonder creatief met garneringen en klassieke ingrediënten, wat haar koekjes niet alleen ontzettend lekker maar ook heel bijzonder maakt. In de hoofdstukken Afternoon tea, In het lunchtrommeltje, Kinderkoekjes, Feestelijke koekjes, Grootmoeders favorieten en Luxekoekjes geeft zij de meest uiteenlopende koekjesrecepten. In het laatste hoofdstuk zijn recepten voor repen en carrés te vinden.
- 120 eenvoudige, verrukkelijke recepten met schitterende kleurenfoto's voor inspiratie
- Unieke recepten, zoals met bosbessen gevulde koekjes, wolkjes met citruscrème, flinterdunne haverkoekjes, knapperige gemberkoekjes en snickerdoodles.
- Uitgebreide, heldere inleiding met informatie gegeven over het bakken van koekjes, keukengerei, ingrediënten en tips en suggesties voor garneren

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
18 januari 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562233

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic