Koken met bier

0

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.

Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt.
Dat speciaal bier daar uitstekend als ingredi?nt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd.
Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
25 september 2009
Uitgeverij
Solo
ISBN
9789460310096 , 9789076268347 , 9789460310423

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95 Bestel het ebook bij Libris voor 9,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders



Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic