Kreukherstellend

43

Esmee is een getrouwde vrouw, die niet weet hoe ze de leegte in haar leven moet vullen nadat haar zoon en dochter op kamers zijn gaan wonen. Ze zoekt haar heil bij vriendinnen, in spirituele groeigroepen en in seksuele escapades. Na een fitnesstraining vindt ze een dagboek en neemt het mee. Ze twijfelt, gaat toch lezen en herkent zichzelf in de beschreven thema's: liefde, leugens, moederschap en dood. Esmee wordt hierdoor onherroepelijk geconfronteerd met haar eigen verleden. Ze gaat alleen op reis en dwingt zichzelf de waarheid onder ogen te zien.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
13 juni 2015
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086690480 , 9789086690152 , 9789460680403 , 9789460680151 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 6,00 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 6,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (5)

Mixed feelings

door: 19ellen87 1 like
Toch maar 1 ster gegeven. De eerste helft van het boek was warrig geschreven, de zinnen leken niet afgemaakt en waar het precies om ging werd niet duidelijk. Maar om nou een boek niet uit te lezen? Nee.. dus stug door gaan! De tweede helft werd het boek leuker en beter, maar helaas kon het verhaal...

Goed debuut

door: Puck Vermeulen 1 like

Dit blijkt het debuut van Rita Spijker te zijn; ik lees het als vierde boek (na rauwe dagen, de liefste moeder en tussen zussen) dus ik ben wel vertrouwd met de schrijfstijl van Rita and I love it. Ik had weer een lange treinreis voor de boeg en dan wil ik een handzaam boek mee, dat me...


Warrig

1 like
Een warrig vreemd geschreven boek, boeide mij totaal niet en geef 2 duimpjes voor de mooie cover (waardoor ik het boek ook gekocht heb) Nee, niet mijn smaak !!

Recensie Kreukherstellend

door: korenaar18 1 like
Na 55 blz heb ik het boek voorgoed gesloten. Het kon mij absoluut niet boeien. Ik vind het erg verwarrend geschreven en een zweverig thema. Heb wel eens een beter boek van Rita Spijker gelezen.

Recensie Kreukherstellend

door: Mieke Piersma 1 like
Beetje moeilijk om te beoordelen, want ik heb het boek niet uitgelezen. Wat een warrig vreemd geschreven boek, boeide mij totaal niet en geef 2 duimpjes voor de mooie cover (waardoor ik het boek ook gekocht heb) Nee, niet mijn smaak !!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic