De blikvanger

9

Spots 1

Het rechercheteam van politiedistrict Heuvelrug beleeft drukke tijden. Een huisarts uit Rhenen wil een bekende in Doorn bezoeken, maar hij komt nooit op zijn bestemming aan. Niet ver daarvandaan vindt bijna gelijktijdig een aanslag op een wethouder plaats. Rechercheur Petersen van district Heuvelrug maakt met zijn team overuren om beide zaken op te lossen. Hij vermoedt dat beide misdrijven met elkaar te maken hebben. Het onderzoek spitst zich toe op de merkwaardige bewoners van een idyllisch gelegen landhuis bij Rhenen.

Spanning, humor en een vleugje romantiek kenmerken De blikvanger, alweer het vierde deel van deze serie spannende politieromans.

Verschenen in
Serie
District Heuvelrug (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 maart 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Leeskamer
ISBN
9789086060245


Door lezers

Seriepersonages / [Seriepersonage] Bram Petersen - M.P.O. Books
30 mei 2017
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Scherp oog voor detail

door Cees van Rhienen op 15-05-2010

Marco Books, wie kent hem niet? Veel trouwe bezoekers van Crimezone herinneren hem als een medewerker van het eerste uur van deze site. Daarnaast werkte hij in stilte aan zijn grote droom, het schrijven van een eigen boek. En de rest is geschiedenis. Inmiddels ligt het vierde avontuur met rechercheur Bram Petersen in de hoofdrol alweer in de schappen van de boekwinkels. Onder de toepasselijke...

Lezersrecensies (2)

Een knap in elkaar gezet verhaal.

door: Peter Marks 1 like
Het begon met zonnedauw. Een zeldzaam vleesetend plantje. Sebastiaan Kingsma, huisarts in Rhenen, is onderweg naar zijn maîtresse Diana van Iperen. Daar zal hij nooit aankomen. Immers, onderweg wordt hij door een onbekende er op gewezen dat het plantje voorkomt bij een vlakbij gelegen vijver....

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic