Lekker Buiten

0

Eten en feesten in de natuur samen met vrienden: het zijn de leukste momenten, het is de ideale ontstressingskuur voor sociables. In een ongedwongen stijl genieten van heerlijke hartige en zoete gerechtjes, gepamperd door een natuurlijk en gezellig aangekleed decor en dit op een prachtige locatie: geen enkele food en fun addict kan eraan weerstaan! Zes inspirerende thema’s komen aan bod in Lekker Buiten: picknick in de duinen, tea-time in de kasteeltuin, verjaardagstuinfeest voor de kinderen, brunchen in de weide na een ballonvaart, herfstdiner in het bos bij de jacht, winterse lunch in de molen.
Anne Verbreyt pakt als een ware food fashionista uit met heerlijke snelklaar receptjes, à la minute gemaakt met producten van bij ons: de lekkerste quiches, slaatjes, stoofpotjes, pasta’s, ragouts, koude en warme hapjes, soepjes, originele broodjes, snoeptaart, scones, cakes en gebak en nog zoveel meer.
Een echt ideeënboek voor wie zijn gasten graag origineel en stijlvol wil verrassen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
13 mei 2009
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058563057

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,00
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic