Advertentie
Lekker en gezond fermenteren

Lekker en gezond fermenteren

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem… De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Laatste editie
26 september 2019
ISBN
9789044754476
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker