Liefde in Twin Bridges: Jacob en June

13

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jabob ziet de jacht op haar wel zitten.

Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders?

Als Lucy-Jane vervolgens ook nog voor de deur staat met een klein jongetje aan haar hand weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Wie is het die hem helpt met al zijn verwarrende gevoelens?
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Laatste editie
31 mei 2018
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
ISBN
9789492585233

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Heerlijke feelgood roman met een #yiha gevoel

door: Diane Kooistra 1 like
Heerlijke feelgood roman met een #yiha gevoel Jacob en June is het tweede deel in de serie “Liefde in Twin Bridges”. Abby en Blake zijn getrouwd en wonen in het huisje waar Abby tijdelijk mocht verblijven van Jacob, de eigenaar van de ranch. Abby is in verwachting van een tweeling en alles...
ebook

Rollercoaster aan emoties

door: Saskia Boree - SJM Schrijft 1 like
Een tweede serie binnen Liefde in Twin Bridges kon eigenlijk niet uitblijven en deze keer zijn de hoofdrollen voor Jacob en June. Aan eerdere personages is uiteraard ook gedacht. Onder andere Abby, Blake en Duke laten de lezer wederom merken dat we in Twin Bridges zijn en dat het allemaal een...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic