Mijn nacht ontkend

53

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1 Top25's 2

De vurige verhouding tussen Livy en de mysterieuze M wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer schokkende ontdekkingen aan het licht komen. M mag dan ongelooflijk rijk zijn, adembenemend mooi en een meester in het bespelen van Livy's verlangens, hij is ook gevaarlijk. Hoe lang kan hij Livy nog beschermen tegen zijn zonden, zijn vijanden en bovenal: tegen zichzelf?
Livy wil nog steeds het licht in M's donkere wereld zijn. Maar als ze opnieuw op een afschuwelijk geheim stuit, moet ze beslissen of M nog wel te redden is. Kan ze zich eindelijk verlossen uit zijn greep?

Mijn nacht - Ontkend is het tweede deel uit de zinderende en stoute Mijn nacht-trilogie.

'Jodi Ellen Malpas is de nieuwe it-girl onder de eroticaschrijf- sters.' - Chicklit.nl

Verschenen in
Serie
Mijn nacht (2)
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 januari 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603317 , 9789401603324 , 9789401603485 , 9789401605397


Artikelen over Mijn nacht ontkend

  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €3,74 bijHebban recensie

Tweede deel van de Mijn nacht-trilogie

door Suzanne Peters op 22-01-2015

Mijn nacht ontkend  is het tweede deel van de trilogie 'Mijn nacht' van Jodi Ellen Malpas. Het eerste deel eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Slim, want dit zorgt ervoor dat de lezer nieuwsgierig is naar het vervolg.

In Mijn nacht ontkend  gaat het verhaal verder en zien we hoe Livy zichzelf probeert op te pakken na alle gebeurtenissen met Miller. Ze is weer alleen en doet haar uiterste...


Lezersrecensies (1)

Verslavende serie

door: Natasja Toorn 1 like
Het gebeurd niet vaak dat ik als ik een serie lees meteen naar het volgende deel ga, maar dit einde was gewoon zo…..sja hoe zal ik het zeggen….het vraagt gewoon meteen om meer. Weer vele seks scenes, maar daar las ik eerlijk gezegd soms overheen want dat wist ik onderhand wel, maar het verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic