Mindful opruimen

3

Rommel is niet alleen de hoeveelheid spullen achter in onze kast, maar bepaalt hoe wij onszelf en de wereld om ons heen ervaren.
Haal de bezem door je leven! In Mindful opruimen laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een voorzichtige reis van oplettendheid, de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Mindful opruimen is een nieuw model van opruimen, dat de oude oosterse wijsheid van ruimteverdeling combineert met praktische westerse opruimtips. Stephanie Bennett Vogt helpt in haar praktijk SpaceClear al jarenlang mensen om orde op zaken te stellen. Ze geeft wereldwijd trainingen op het gebied van mindful opruimen en is columnist voor The Huffington Post.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
13 juni 2016
Uitgeverij
Altamira
ISBN
9789401302937

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Een complete verzameling tips.

door: Martin 1 like
Mindful opruimen. Hoe doe je dat? Rommel in deze zin is niet alleen de afwas, die te lang op het aanrecht staat. Het is alles wat je beperkt om jezelf te zijn. Dat kunnen ook hardnekkige gedachten zijn. Alles wat je uit balans brengt. Het is een ruime definitie die de schrijfster van dit boek,...

Wel aardig

door: Shirrel 1 like
Boek vertelde mij niet veel nieuwe dingen. Het las wel lekker vlot dus heb het uitgelezen Was ook duidelijk en zal voor genoeg mensen een bron van inspiratie zijn

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic