Moord voor moord - Een uitgave van Harlequin IBS Thriller - Een Sam Owens-thriller

,

2

Patholoog-anatoom Sam Owens weet als geen ander dat de dood niet te begrijpen valt, en alleen door haar eigen grote verdriet weg te stoppen kan ze haar werk doen. Als de paniek toch dreigt toe te slaan, wast ze dwangmatig haar handen, en telt ze: eenentwintig, tweeëntwintig, drieëntwintig...

Dan wordt Eddie Donovan, haar jeugdliefde, vermoord tijdens een carjacking. Zijn moeder gelooft niet wat de politie zegt, namelijk dat hij een willekeurig slachtoffer is, en ze vraagt of Sam een tweede lijkschouwing wil doen. Tijdens de autopsie blijkt dat er inderdaad meer aan de hand is. Gekweld door de gedachte dat er wéér iemand om wie ze veel gaf is weggevallen, besluit Sam uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Eddie was lid van een elitekorps dat geheime missies uitvoerde in Afghanistan, en Sam vermoedt dat zijn dood te maken heeft met zijn tijd in het leger. Ze graaft steeds dieper in zijn verleden en ontdekt een paar schokkende zaken. Als er vervolgens steeds meer mensen uit Eddies directe omgeving worden vermoord en zijzelf wordt bedreigd, kan ze maar één ding concluderen: de dood valt inderdaad niet te begrijpen, de dood komt je halen. En zij is de volgende op de lijst.

Eenentwintig, tweeëntwintig, drieëntwintig...
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
A Deeper Darkness
Serie
Samantha Owens (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Maaike van der Rijst
Laatste editie
19 maart 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461995216
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic