Oh my pie!

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Spots 1   Topics 0
Marike Bol (1988) is de trotse eigenaar van een glutenintolerantie die haar leven wat voeding betreft helemaal op haar kop heeft gezet. Door haar positieve levenshouding, het glas is niet half leeg, maar half vol, is ze wat het eten betreft niet bij de pakken gaan neerzitten. De studie orthomoleculaire voeding en veel informatie opslurpen waren haar bouwstenen om strijdvaardig te zoeken naar voedingskansen. Met het bakken van taarten, louter op basis van natuurproducten als dagelijkse voeding, kwamen de glimlachmomentjes bij het eten terug in haar leven. Alles kwam zo samen met de start van haar website Oh My Pie!

Dit is geen gewoon boek met recepten om in je keuken uit te proberen. Marike heeft een autobiografisch boek met recepten, verhalen en foto's samengesteld.

Denk in kansen en niet in onmogelijkheden, ook bij een glutenintolerantie! Ze laat zien dat je van je leven zelf een feestje moet en kan maken.

Haar positieve inslag is niet onopgemerkt gebleven. Er zijn vele volgers van Oh My Pie! en aanvragen naar Marike om haar verhalen te delen. Dat kan jij nu dus ook met haar boek. Schaar je in een bekende bakcolonne want andere en bekende Nederlanders zijn jou daarin voorgegaan.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
ISBN
9789082064711
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / Van Blog tot Boek
25 maart 2019 2 reacties
  Meer artikelen
Advertentie