Onder water

22

Spots 1

In Onder water keert de lezer terug naar Acker’s Gap, het gehucht waar de lezers van Onderhuids openbaar aanklager Bell Elkins leerden kennen.

Telefoontjes op de vroege morgen zijn zelden goed nieuws, dus wanneer openbaar aanklager Bell Elkins gebeld wordt, weet ze al dat ze iets onaangenaams te horen gaat krijgen. Het lichaam van de zestienjarige Lucinda Trimble is gevonden op de bodem van de rivier. Het meisje was al dood voordat ze in het water gedumpt werd.

De zaak komt voor Bell op een lastig moment: haar dochter heeft besloten bij haar vader te gaan wonen; haar beste vriend, sheriff Nick Fogelsong, gedraagt zich de laatste tijd vreemd en een figuur uit het verleden duikt plotseling op zonder dat ze precies weet waarom. Op zoek naar de waarheid, zowel over Lucinda als over haar eigen relaties, begeeft Bell zich uiteindelijk op een hellend vlak waarbij haar eigen leven in gevaar dreigt te komen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
05 juli 2016
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026138775 , 9789026138782


Door lezers

Nog een paar bladzijden ... / Reading Challenge 2016 #106 tot en met #112
10 januari 2017 7 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

Randzaken en bijzinnen voeren de boventoon

door Anna Bakker op 24-07-2016

Onder water (Bitter River) is het vervolg op Onderhuids, de debuutthriller waarmee Julia Keller een flink aantal sterren scoorde. Deel 2 is prima te lezen zonder deel 1 te kennen; in omgekeerde volgorde is niet aan te raden, omdat de belangrijkste aspecten uit deel 1 worden opgerakeld in deel 2. Het is vaker gezegd: een tweede deel schrijven is lastig, zeker als het eerste goed ontvangen is....


Lezersrecensies (1)

Adembenemend .... alleen haar schrijfstijl al!

door: José 6 reacties 1 like
Bij het lezen van haar vorige boek – Onderhuids – had Julia Keller er meteen een hele grote fan bij. Lyrisch was ik over haar schrijfstijl en vertelde iedereen die het maar wilde horen hoe goed ik het boek vond. Het staat nog steeds in mijn top 10. Maar ook dit juweeltje zal daar weer in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic