Ontrouw

6

Spots 1

In de tuin van een verlaten huis wordt het lijk van een man gevonden. Als hoofdcommissaris Mona Seiler van vakantie terugkomt, is de identiteit van het slachtoffer al bekend: het is Thomas Belolavek, de eigenaar van een softwarebedrijf. Van zijn vrouw Karin en hun dochter Maria ontbreekt elk spoor. En ook een motief voor de moord is niet te vinden: de Belolaveks lijken een geliefd en voorbeeldig gezinnetje te vormen. Maar dan komt de geruchtenmachine op gang. Karin Belolavek zou een jonge minnaar gehad hebben.

Mona?s naspeuringen voeren haar naar de aantrekkelijke kleine crimineel Milan Farkas, die ooit vanwege de moord op zijn vriendin in de jeugdgevangenis heeft gezeten. Was Farkas de minnaar van Karin Belolavek en de moordenaar van haar man? Heeft Karin Belolavek opdracht tot de moord gegeven, of is ze zelf het slachtoffer geworden van een verboden liefde? En welke rol speelt Karins dochter Maria in dit familiedrama?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Untreu
Serie
Mona Seiler (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 november 2004
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061123620


Door lezers

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

door: Maarten B.-2384 1 like
Crista von Bernuth is volgens "Der Spiegel" de Duitse Henning Mankell, wel, daar heb ik toch weinig van gemerkt: geen meeslepende personages, geen intrigerende beschrijvingen en ook geen echte maatschappelijke ondertoon. Ik heb me echt door dit boek moeten slepen. Het komt traag op gang, het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic