Op liefde en dood

1

Lijsten 1

Wanneer Ludwina, Hasses hospita, in coma raakt, gebeuren er vreemde dingen. Zwevend in de tunnel tussen leven en dood rouwt ze om haar geliefde Vince, een zwarte soldaat die vijftig jaar geleden vluchtte om aan de Vietnamoorlog te ontkomen. Omdat ze toen niet voluit voor hem durfde te kiezen, werd hij teruggestuurd. Nu haar leven aan haar voorbijflitst, moet ze haar fout rechtzetten. Nacht na nacht keert ze terug in de tijd tot in de tunnels van CuChi. Dit keer zal ze hem niet in de steek laten.  Terwijl Hasse met haar eigen problemen worstelt, raakt ze ongewild bij de zoektocht van Ludwina betrokken. Het verhaal neemt een dramatische wending waarbij niet alleen Ludwina en Vince, maar ook zij het leven kunnen laten. Volgens de mysterieuze Angelo kan alleen liefde hen redden.  Op liefde en dood is een intrigerend verhaal over liefde en vriendschap, tijd en realiteit.

Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
01 september 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059086647

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Zweverig, ingewikkeld en géén YA!

door Bentevdwouw op 31-10-2015

Ooit weleens terug in de tijd willen gaan om datgene recht te zetten waar je zoveel spijt van hebt? De oudere vrouw Ludwina, die in coma ligt, krijgt hier de kans voor. Ze reist mentaal af naar Vietnam tijdens de oorlog, waar haar geliefde Vince naartoe moest omdat ze er destijds niet alles aan had gedaan om hem in Nederland te houden. Ongewild sleurt ze het jonge meisje Hasse mee in haar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic