Opgejaagd wild

,

8

In een bos in Oregon wordt een naakt en dodelijk gewond tienermeisje gevonden. Vlak voordat ze sterft, vraagt ze naar Billy. Maar het lichaam van Billy ligt in de woestijn van Nevada. Beiden lijken het slachtoffer van een bizar spel.

Summer Ziegler heeft net haar rechercheurpenning gekregen en wil niets liever dan de zaak oplossen. Maar dan moet ze wel een spel op leven en dood spelen en ontdekken wie de psychopathische spelleider is. Want in dit spel kan maar één speler overleven.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Players
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
11 juli 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
ISBN
9789024530878
Advertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Aangename leeservaring

door Anne Terwisscha op 10-07-2009

Summer Ziegler is een rechercheur die enkele maanden geleden Edie Collier, een jonge vrouw, heeft opgepakt wegens winkeldiefstal. Om die reden krijgt Ziegler de opdracht om de (stief)ouders van Collier op de hoogte te stellen dat ze zwaargewond is aangetroffen en later is overleden aan haar verwondingen. Collier is gevonden in Cedar Falls, honderden kilometers van haar eigen huis en nabij het...

Lezersrecensies (1)

Recensie Opgejaagd wild

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Moderne thriller. Alles draait om een internetgame waarin mensen soms erg ver gaan. Het verhaal was goed dus ik weet eigenlijk niet waarom ik er zo lang over heb gedaan. Er waren wel erg veel personages waardoor ik soms iets had van: wie was dat ook al weer?

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic