Passie met gevolgen 2 - Liefde en leugens

10

Passie met gevolgen 2: Vier onweerstaanbare mannen moeten de gevolgen van verleiding onder ogen zien... Tot zijn ergernis kan Ryan zijn ex, Kelly, maar niet uit zijn hoofd zetten. Nadat ze hem heeft bedrogen met zijn broer nota bene heeft hij haar zonder pardon het huis uit gezet mét een vette cheque, zodat hij hopelijk voorgoed van haar af is. Als ze die cheque na een aantal maanden nog niet heeft geïnd, besluit hij haar te zoeken en vindt hij haar in een armoedig café zwanger en zichtbaar wanhopig. Hoewel hij niet weet of het kind van hem of zijn broer is, neemt hij haar mee terug naar New York. Omwille van de baby natuurlijk. Of misschien toch omdat ze nog steeds onweerstaanbaar voor hem is?

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Annemieke Spijkstra
Laatste editie
07 mei 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461995889 , 9789461995889 , 9789461995889
Bestel dit ebook vanaf  €1,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Weer prima verhaal

door: Fannie 1 like
Ook het tweede deel van Passie met gevolgen is een leuk verhaal. Boeken zijn ook prima los van elkaar te lezen. Opbouw is goed, je leeft mee met de personages. Verhaal is prima uitgewerkt. 
Heerlijk om even tussendoor te lezen. Niet al te hoogstaand maar lekker leesvoer.Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic