Portland onze man in den haag

2

Portland, onze man in Den Haag,Samen met zijn trouwe luitenant Eddie Fokkema beleeft Portland, de held in een veelgeprezen reeks spionagethrillers, zijn dertiende avontuur. Bij hun eerste ontmoeting in belegerd Londen lijkt Fokkema nog erg onder de indruk van de Italiaanse diplomaat Battista Vanni.

Maar eenmaal in Italië moet Fokkema onderkennen dat hij zich heeft ingelaten met een fascistische wolf in schaapskleren. Hij moet hachelijke situaties doorstaan voor hij eindelijk zijn vriend en collega Portland weer ontmoet. Maar het weerzien met de anders zo trouwe en loyale Portland lijkt een staartje te krijgen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
onze man in Den Haag
Serie
Robert Portland (13)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 oktober 2002
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056720360
Advertentie

Hebban recensie

Goed gevonden en knap uitgewerkt

door Marlies Mieras op 13-05-2003

Martin Koomen is al aardig op weg om een langlopende reeks van de Portland-serie te maken. Portland, onze man in Den Haag is inmiddels nummer 12. Ik had nog niet eerder een thriller van Koomen gelezen en ik moet zeggen: het is een leuke ervaring. Eigenlijk is de hoofdpersoon van dit boek niet Portland maar de ik-figuur Eddie Fokkema, de luitenant die als 'operationele partner' aan Portland is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic