Restaurant De Kromme Watergang

0

In het tot restaurant omgebouwde dorpsschooltje in Hoofdplaat (bij Breskens, Zeeland) springt Edwin Vinke vakkundig om met vis. Zo uit de zee op het bord. nEdwin Vinke heeft de afgelopen jaren een hoog niveau bereikt in zijn geweldige bereidingen van onder meer oesters, coquilles en langoustines - lichtvoetig, zonder boter, zuiver en speels. Pure creativiteit, gedurfde combinaties en smaken. Vis, schaal- en schelpdieren op zijn mooist, gemaakt door een buitengewoon creatieve chef. nnIn een mooi uitgevoerd kookboek laat hij zien waarom hij die status verdient. Een omvangrijk en inspirerend boek, met meer dan 90 recepten. De schitterende fotografie leidt de lezer langs het beste van Vinke: zijn unieke gerechten, zijn zoektocht naar de beste ingredi?nten van de hoogste kwaliteit, het bijzondere interieur en zijn team. nnIn 2005 verdiende Edwin Vinke zijn eerste Michelin-ster en werd hij lid van de prestigieuze restaurantclub 'Les Patrons Cuisiniers'. In Nederland werd De Kromme Watergang zopas uitgeroepen tot visrestaurant van het jaar (Perswijn, uitgave 2007).
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
168
Laatste editie
20 april 2007
Uitgeverij
Snoeck Publishers
ISBN
9789053496442
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic