Rimram

2

Het lijk van Egmond Mertens wordt uit het Kattendijkdok opgevist. Hoofdinspecteur Vergilius Timmer staat voor een moeilijke opdracht. Moet hij de moordenaar zoeken bij de familie van de bekende Vlaamse zakenman? Bij diens politieke vrienden? Bij de concurrenten van zijn bedrijf? Bij zijn kameraden in het Vlaams-nationalistische milieu? Of heeft de moord te maken met de geruchten over een fusie van Beerschot met Antwerp?
Timmer heeft nog andere kopzorgen. De werkrelatie tussen zijn brigadiers Mohammed Chalabi en Modeste Van Dam is vertroebeld, zelf maakt hij ernstige beroepsfouten.
Wanneer de voorzitter van Beerschot dood aan de voet van een rots in de Ardennen wordt gevonden, is het de hoogste tijd om knopen door te hakken.
Max Adriaans (1978) werkt als ingenieur op windmolenparken voor de Belgische kust en doet aan diepzeeduiken. Hij debuteerde als misdaadauteur in 2013 met Tamtam.
*De ironische ondertoon maakt dit boek bijzonder - Knack
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
180
Laatste editie
18 juni 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012679 , 9789460012686
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic