Romantisch koken voor twee

0

Na het succesvolle kookboekje Rita's Diner Idee, één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards waarin ik 52 complete eenvoudige diners heb beschreven, kreeg ik de vraag of ik een eenvoudig kinderkookboekje zou willen schrijven. Dat heb ik gedaan met de titel Koken is een feest.

Bij het schrijven van het kinderkookboek kreeg ik advies van mijn kleinkinderen (Florence, Hidde, India en Texel). We hebben dan ook een aantal recepten samen uitgeprobeerd. Tot hun volle tevredenheid.

Aangezien er tegenwoordig veel huishoudens uit één of uit twee personen bestaan en de meeste kookboekjes voor vier personen of meer zijn geschreven, dacht ik dat het wel zinvol zou zijn om een kookboekje voor twee personen te schrijven.
Dit is het dan geworden: Romatisch koken voor twee. Dat betekent een beetje extra aandacht voor het eten en voor elkaar. En niet onbelangrijk... ook in dit boekje zijn de recepten eenvoudig te bereiden.

Natuurlijk hoeft u zich niet aan de combinatie zoals ik die beschreven heb te houden en kunt u zelf een diner samenstellen uit de menu's.  Wat er ook op tafel komt uit dit boekje, het zal een smaakvolle avond worden.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
16 september 2015
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087595470 , 9789087598037
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic