Rosa's thai café

0

Rosa's Thai Café, genoemd naar het gelijknamige populaire restaurant in Londen, biedt meer dan 100 Thaise recepten met een moderne twist.
Saiphin Moore, eigenaar van Rosa's Thai Café, is geboren en getogen in Noord-Thailand. Ze had al op haar veertiende haar eigen noedelkraam. Jaren later opende ze in Hong Kong haar eerste restaurant en Thaise supermarkt. Door haar Britse echtgenoot kwam ze in London terecht en opende in 2008 Rosa's Thai Café. De smaakvolle gerechten op de menukaart van haar druk bezochte restaurant deelt ze nu, via dit kookboek, met iedereen.
Geniet van heerlijke starters als loempia's met larb of kip in pandanblad. Maak je eigen Massaman of Pandan currypasta en trek geurige Thaise bouillons. Verras je gasten met een heerlijk en makkelijk te bereiden diner: start met Tom Kha Gai (soep), serveer gestoomde zeebrasem met rode currypasta en sluit af met kokospuddinkjes.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
28 januari 2016
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431370

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

De vier heerlijke smaken van de Thaise keuken

door Heidi op 15-03-2016

Authentieke recepten van het Thaise platteland worden door dit boek bereikbaar voor iedereen. Het kookboek, genoemd naar het gelijknamige Rosa's Thai Café in Londen, laat je kennismaken met de vele smaken en mogelijkheden van de Thaise keuken. De basis van de keuken zijn vier smaken: zout, pittig, zuur en zoet. De kunst bij het koken ligt in het bereiken van de perfecte balans. Hierbij helpen de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic