Sander gaat op stap

2

Sander gaat op stap – (voorlees)verhaaltjes voor de jeugd vanaf 10 jaar Nu al een hit op scholen! Stefaan Van Laere kan het schrijven niet laten. Al in de lagere school verzon hij verhaaltjes over een heel merkwaardige jongen, die hij aan zijn jongere zus voor het slapen gaan vertelde. In Sander gaat op stap zijn deze voorleesverhaaltjes gebundeld. Sander is er me wel eentje! Hij haat de school en doet niets liever dan voetballen en ravotten. Af en toe sneuvelt er op de speelkoer een ruit, en de enige die hem enigszins in bedwang kan houden is zijn buurmeisje Marieke. Voor haar gaat hij door een vuur. Sander is misschien een deugniet, maar dan wel een met het hart op de juiste plaats. Al moeten ze hem nu ook weer niet gaan uitdagen...

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
118
Laatste editie
30 november 2014
Uitgeverij
Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
ISBN
9789492007131
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Erg grappig kinderboek!

door: Eddy Deschrijver 1 like
Mijn kleinzoon had deze auteur in de klas en wou dit boek kost wat kost hebben. Een heel erg grappig boekje met leuke verhalen over een bengel die graag voetbalt en daar sneuvelt al eens een ruit bij. Heel leuk ook om voor te lezen!

leuk boekje!

door: Wim Michiels 1 like
Gekocht voor een neefje en eerst zelf stiekem gelezen, een achte aanrader! Een soort Vlaamse jongensversie van Pippi Langkous.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic