Seeking her

4
Rank 2455 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Nadat hij zijn carrière als militair vaarwel heeft gezegd, heeft Jackson Hunt nogal wat moeite om thuis zijn draai weer te vinden. Hij krijgt een baantje aangeboden om een zomer lang bodyguard (en babysitter) te spelen van Kelsey Summers, een verwend rijk meisje dat door Europa wil gaan reizen. Dat klinkt perfect: betaald op vakantie en lekker weg van huis. Het nadeel: de opdracht komt van de vader van Kelsey, en hij wil dat Kelsey niet door heeft dat ze wordt gevolgd.
Hunt neemt de opdracht aan en vertrekt naar Europa. Hij voelt zich behoorlijk schuldig (en een creep) terwijl hij Kelsey in de gaten houdt zonder dat ze dat doorheeft. Ze is wild en roekeloos, en ook wel een beetje zelfdestructief. Het wordt steeds lastiger om op afstand te blijven. Hoe meer hij van haar ziet, hoe meer hij haar wil leren kennen…
Seeking her is een korte novelle die Cora Carmack schreef als prequel op haar bestseller Finding it.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
106
Uitgeverij
Volt
Laatste editie
19 december 2018
ISBN
9789021416526
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 2,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Kort

door: FrrrbooksBlaBlaBla 1 like
Ik vond het een leuk boek met een goed verhaal. Maar toen ik eenmaal lekker in het verhaal kwam en, ik er van begon te genieten was hij uit. Dit vind ik een gemiste kans. Heb wel genoten van de korte tijd dat ik dit boek las. Dit boek heefd deze 4 sterren ook zeker verdiend.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook